Írta (pontosabban: írja): Barna Szabolcs és Bíró Imre

Az Örökség címü könyv hivatalos weboldala

   Legyetek szívesek, és írjatok be a fórumba, ha elolvassátok! Köszönjük!                             Legyetek szívesek, és írjatok be a fórumba, ha elolvassátok! Köszönjük!   

sitemap

Linkek:


Üvegszilánkok


Sárkánybarlang


Tolkien.hu

Mellesleg


fantasy.lap.hu


Alhana

,,El kell hinni, hogy Tirunen, létezik. Csak így szabad belekezdeni a munkába''

Az oldal utolsó frissítése: 2005.03.17. - A történet legutóbbi frissítése: 2005.03.16.

Ajánlott böngésző: Netscape   Ajánlott felbontás: 1024 x 768

Ezen a weblapon egy mostanában készülő könynek a már meglévő részét lehet elolvasni.

Ez egy fantasy. Tirunen csodálatos világában játszódik.

 SZERTNÉNK MEGKÉRNI MINDENKIT, AKI ELOLVASSA, HOGY ÍRJON BE A FÓRUMUNKBA. MINDENFÉLE KRITIKÁT ELFOGADUNK ÉS EZ CSAK SEGÍTENÉ A MUNKÁNKAT! KÖSZÖNJÜK!!

A köny írásának a története is érdekes:

Néhány éve Imi elkezdett rajzolni egy képregényt. A szereplők a barátai voltak. 20 oldal után megunta, ezért (akkor már Szabival), kitalálták, hogy rajzolnak egy fantasy képregényt. A szereplőket ugyanúgy magukról mintázták, mint az előzőben. Qwâmbii alakja Imiről, Bël Ioreth-é Szabiról, Horiq-é meg Lóska Ádámról (akinek ezúton szeretnénk köszönetet mondani! Nélküle nem lett volna ilyen érdekes a könyv története) van mintázva. Dareth alakja is egy kedves ismerősünkre hasonlít, főleg szellemileg. Mikor új szereplő kerül be a könybe, keresnek valakit, akiről mintázni lehet. (Gefódël - Cris Montoya Monge, Ametÿs - Carolina Guerrero Aragon) Haladtak is vele, de mikor az ötödik oldalra értek, Imi felvetette, hogy mi lenne, ha megírnák könyvben. Akkor még ő sem gondolta komolyan, de egy nap leült a számítógép elé, és elkezdte írni. Azóta ennyit haladtak, amennyi itt látható. Mindketten lelkesek, és addig nem nyugszanak, amíg meg nem írták.

Jó szórakozást kívánunk!


   Hírek:

   2005.03.17.: Ez régebbi hír, csak eddig nen közöltük. Észrevettük, hogy a Gyűrűk Urában Dudónak hívják                         Frodónak a nagybátyját, ugyanúgy, mint ahogy a mi történetünkben a félszerzetet. Ezért utólag                         módosítottuk a nevet Gudira. Elnézést kérünk, tényleg csak véletlen egybeesésről van szó.

   2005.03.16.: Javítottunk egy kicsit a weblapon, sok helyen kisebb dolgokat. Mind közül talán a legfontosabb, hogy                         magának a könyvnek is felkerült a javított változata. Itt már nincsenek gépelési hibák, szóismétlések.                         Gazdagodott néhány párbeszéddel, tájleírással.

   2005.03.04.: Mivel szertnénk, hogy könyvünket valamikor kiadják nyomtatott formában, nem rakhatunk fel többet a                         történetből. Nagyon sajnáljuk, de kezünkben szeretnénk tartani munkánk gyümölcsét. Igyekszünk                         hamar befejezni, hogy a kiváncsi olvasók hamar folytathassák az olvasást. A világotpersze tovább                         bővítjük, egyre több érdekesség kerül majd fel. Bël Ioreth képét                         lecseréltük egy szerintünk sokkal szebbre. (Klikk ide) Ez most Imi termése, aki rájött, hogy tud rajzolni.

   2005.01.29.: Raktunk fel egy kis érdekességet a könyv készítéséről. A bestiárium egy időre lekerült, de nemsokára                         teljesen új formában lesz fenn.

   2005.01.24.: A hosszas várakozás meghozta gyümölcsét: felkerült a 6. Fejezet eleje is! (Kukk itt! :))

   2005.01.21.: Fáradhatatlan rajzolónk jóvoltából elkészült Horiq képe is. (Kukkold meg itt gyorsan! ;)) Ezen kívül                          végre Nagy Zsuzsanna is - hosszas unszolás eredményeképpen - rövid önjellemzéssel, no meg egy kis                          riporttal képviselteti magát az írók között! (hogy a remek rajzairól ne is beszéljünk ...) ( Zsuzsi után                          keress itt! )

   2005.01.06.: Egy újabb menüponttal lett gazdagabb az extrák menüje: mostantól a tiruneni zászlókat is                          megtekinthetitek! (Ugrás az újdonsághoz...)

   2005.01.04.: BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDEN OLVASÓNKNAK!! Megtörtént 2005 első                         frissítése. Az "extrák"-ban találhattok egy rövid leírást Tirunen főbb nyelveiről. (Ugrás az újdonsághoz)

   2004.12.28.: Hosszas kimaradás után, végre tényleg frissítettük a lapot. Reméljük, akik eddig olvasták, visszatérnek.                         Mégegyszer elnézést kérünk!!

   2004.09.21.: Nem bírtuk tovább, felraktuk az ötödik fejezet elejét is. Ebben lehetnek hibák, főleg a gépelésben. Még                         egy kis türelmet kérünk, és felkerül a javított verzió.

   2004.09.14.: Kicsit megbabráltuk a fórumot, emiatt a színek kicsit másmilyenek lesznek, de ettől függetlenül                         ugyanúgy működik, mint eddig.

   2004.09.07.: Elnézést kérünk az összes olvasótól, de mostanában elhanyagoltuk a webet. Nagyon sok gondunk van.                         Javítjuk az egészet. Helyesírási, félregépelési hibákat. Néhány helyen gond van az idővel. Ráadásul                         Szabi elutazott Magyarországról egy egész évre, és hát a távolság sem segíti a munkánkat. A rajzok se                         készülnek sérülés miatt, egyszóval kész katasztrófa. Az ötödik fejezet egy része kész van. Azt át kell                         nézni, és már rakjuk is fel. Még egy kis türelmet kérünk!

   2004.09.01.: Megkezdődött az iskola... :(  Nem lesz időnk dolgozni. Kevesebb lesz a szabadidőnk. Amint                          láthatjátok a rajzok is a suli miatt késnek. Kárpótlásul felrakok egy másikat, ami már régóta készen                          van, de valamiért eddig nem került fel.

   2004.08.28.: Felkerült az "extrák" menüpont. Itt egyelőre Tirunen történelmével találkozhattok, de minden                         érdekességet, ami a könyvhöz tartozik itt fogtok megtalálni.

   2004.08.28.: Mostantól nem csak az Örökséget olvashatjátok, hanem egy sci-fit is, melyet az Örökség egyik                         alkotója, Szabi írt unalmas perceiben. A folytatás sajnos késni fog, ha egyáltalán lesz.

   2004.08.22.: A teljes negyedik fejezet olvasható mostantól.

   2004.08.12.: Felkerült Qwâmbii képe. Nemsokára ilyen lesz mind.

   2004.08.10.: Visszatértünk a vakációról, folytatjuk a munkát. Már most is nagyon sokat haladtunk, fel is került.                         Csatlakozott csapatunkba Nagy Zsuzsanna, aki ezentúl a minőségi rajzokért lesz felelős.

   2004.07.21.: Július 23-tól Augusztus 6-ig vakáción vagyunk. Addig valószínű nem lesznek frissítések. Elnézést                          kérünk az esetleges érdeklődőktől. Megígérjük, hogy miután visszajövünk, gőzerővel dolgozunk                          tovább!

   2004.07.18.: A 2. fejezet közepéig fenn van minden a http://www.tortenetek.hu/ -n.

   2004.07.16.: Kész a 3. fejezet. Szépült a weblap, felkerült a bestiárium. Megnyílt a fórum is. Írjatok nekünk, hogy                         tudjuk mi kell a népnek

   2004.07.01.: Befejeztük a 2. fejezetet, elkezdtük a 3.-at.

   2004.06.29.: Az oldal frissítése. Valamivel szebb lett a lap és új részek is kerültek fel

   2004.06.26.: Július 14-től a könyv meg fog jelenni a http://www.tortenetek.hu/-n ott lehet majd értékelni a könyvet.                         Akit érdekel, az a megadott időponttól, ha értékelni szeretné, akkor kattintson ide. Előre is köszönjük!


Elnézést kérünk az oldal minőségéért, tudjuk, hogy nem a legjobb, de a lényeg fent van, és (szerintünk) átlátható. Folyamatosan javítani fogjuk, így egyre szebb lesz.

Ha valakinek valami észrevétele van, vagy esetleg tetszik, vagy bármi, ami ránk is tartozik, akkor a fórumon kívül nyugodtan írjatok erre a címre:

orokseg@hotmail.comcreated by ojkacsa